MODULUS ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer

A MODULUS ERP Vállalatirányítási Rendszer egy modern, internetes technológiákra épülő, elsősorban kereskedő és termelő vállalatok ügyviteli, kereskedelmi, termelés irányítási feladatainak támogatását biztosító komplex informatikai rendszer, beleértve az üzemeltetéshez szükséges előre telepített - vagy szerverhotelünkben hostolt - szervert is.

Miben más a MODULUS Integrált Vállalatirányítási Rendszer?

Létező problémákra működő megoldások
Ahogyan a termékfejlesztés számtalan területén, a komplex informatikai rendszerek fejlesztésében is két módszer létezik. Az első módszer szerint egy elméleti modell alapján, a termék fejlesztői készítenek egy rendszert, melyet az értékesítés és bevezetés során megpróbálják megfeleltetni az ügyviteli folyamatoknak, vagy ha ez nem megy, a folyamatokat igazítják a meglévő rendszerhez. A másik módszer szerint a rendszert a már meglévő, valós folyamatok során jelentkező problémák megszüntetésére, a folyamatok hatékony támogatására tervezik és készítik. Mivel tapasztalataink szerint nincs két egyforma vállalat, a MODULUS Vállalatirányítási Rendszer fejlesztése során mi a második módszert követtük. Termelő és kereskedő vállalatoknál szerzett több mint tíz éves rendszerbevezetési és fejlesztési tapasztalatainkat felhasználva létrehoztunk egy olyan rendszert, amely ügyfeleink számára a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtja.
Kiemelkedő folyamat szintű integrációs képességének köszönhetően meglévő moduljainkat a rebdszer bevezetése során a partnerünknél megismert és optimalizált folyamatokra igazítjuk. Hogyan tudjuk biztosítani ezt a rendkívüli rugalmasságot a fejlesztési költségek és a bevezetési idő növekedése nélkül? Az alábbi pontokból megtudja!

Korszerű, internetes technológia

A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer teljes mértékben internetes technológián alapul. Ennek köszönhetően egy valódi szerver kliens architektúrát kapunk, melynek használatához mindössze egy internet böngészőre van szükség. Számtalan eszközről (asztali számítógépek, laptopok, pda-k, adatgyűjtő terminálok, vagy akár mobil telefon), és gyakorlatilag – a megfelelő jogosultság birtokában – a világon bárhonnan, ahol internet kapcsolat van elérhető a rendszer. Ehhez az eléréshez nem kell külön szoftvert telepítenie, nem kell VPN-t építenie (természetesen VPN-en keresztül is működik) és konfigurálnia. Ön akár egy internet kávézóból ellenőrizheti készleteit, megrendeléseit, vagy a gyártás folyamatát.

A MODULUS Vállalatirányítási Rendszerhez cégünk fejlesztését, a MODULUS Framwork alkalmazásépítő keretrendszert használtuk, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan építhetünk web felületű, SQL adatbázis alapú alkalmazást. A MODULUS Framework lehetővé teszi, hogy akár helyben, akár távoli eléréssel a rendszerépítő vagy adott igény esetén - és természetesen megfelelő tapasztalat birtokában - akár a rendszer helyi üzemeltetője bármikor pl. új adatmezőt vagy beviteli mezőt hozzon létre a rendszerben, amely azonnal megjelenik a felhasználók felületén. A MODULUS Framework tartalmaz egy teljes, egyedi jogosultságkezelő rendszert, mely csoporttagsághoz rendelt jogkörök alapján akár beviteli mező szinten szabályozza az adatokhoz való hozzáférést, módosítást.
A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer stabil, megbízható működését, átlagon felüli teljesítményét és terhelhetőségét Linux alapú, hibatűrő szerver, szerverek biztosítják.


Kisebb beruházási és működtetési költségek

Az internetes technológiának köszönhetően jelentősen csökkennek a beruházási költségek. Nem képez külön költséget a szerver oldali operációs rendszer, illetve az adatbázis rendszer licence díja. Sem telepítéskor, sem később, éves licence díjakat nem számolunk fel. Nincs szükség a távoli eléréshez terminálszerverekre, és megfelelő internet kapcsolat birtokában akár több telephelyről használható ugyanarra a szerverre telepített alkalmazás. Valamint elosztott rendszerként történő több telephelyes telepítés esetén sem többszöröződnek a költségek.Kiemelkedő rugalmasság

Nincs két egyforma vállalat, de vannak hasonló feladatok. A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer telepítése, bevezetése során nem „testre szabjuk” hanem a Megrendelő folyamataira építjük rendszereinket oly módon, hogy a meglévő keretet – modulokat – bővítjük, módosítjuk a vállalat igényeihez. A folyamatok felmérését és optimalizálását, valamit a rendszerben történő implementálását magasan képzett tanácsadóink végzik, akik kiemelkedő ügyviteli és folyamat integrációs ismereteik mellett képesek a Modulus Framework keretrendszerünk kezelésére is. Így fejlesztői kapacitások igénybevétele nélkül képesek a legtöbb üzleti igény kielégítésére.

Ezeknek a módszereknek és a MODULUS Framework ERP biztosította technológiának köszönhetően nyugodtan állíthatjuk, hogy a MODULUS ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer a ma létező egyik legrugalmasabb, leginkább „cégre szabható” rendszer a piacon.Nem csak szoftver

MODULUS Vállalatirányítási Rendszerünket a működéshez optimalizált – a szükséges operációs rendszerrel és szoftverekkel együtt telepített - szerverrel biztosítjuk vevőink részére.

Mind a rendszer teljes bevezetése során, mind a már bevezetett rendszerek esetében biztosítjuk magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező tanácsadóink igény szerinti elérhetőségét, helyszíni konzultáciü keretében.

Villámgyors support

A technológiának és rugalmasságának köszönhetően a rendszer működése során felmerülő kéréseket, igényeket villámgyorsan tudjuk akár távolról is kielégíteni. Mindezt anélkül, hogy bármilyen programot, frissítőcsomagot kellene telepíteni a kliens gépekre. Az alaprendszer frissítését távolról, a rendszer leállítása, a felhasználók kiléptetése nélkül tudjuk elvégezni. Tanácsadóink a helyszíni konzultációk keretein belül is elvégzik a menet közben jelentkező módosítási, beállítási, optimalizálási igények nagyrészét, fejlesztői kapacitások igénybevétele nélkül.Összefoglalva: a termelővállalatoknál szerzett tapasztalataink, az ügyfeleknél jelentkező létező feladatok, problémák ismerete alapján tervezett rendszer és a rendhagyó módon alkalmazott, hatékony technológia ötvözése, az ebből adódó kisebb beruházási és működtetési költségek, a kimagasló rugalmasság, a villámgyors bevezetés és támogatás teszi különlegessé a MODULUS ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszert.Navigáció