MODULUS ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer

INFORMATIKAI KÖVETELMÉNYEKNEK VALÓ MEGFELELÉS

4GL, relációs adatbázis kezelő alaprendszer

Alkalmazásaink kivétel nélkül úgynevezett 4GL (Fourth Generation Language) eszközök felhasználásával készültek, melynek köszönhetően felhasználóink minimális technikai, informatikai tudás birtokában képesek különböző riportokat, kisebb alkalmazásokat készíteni. Minden alkalmazásunk mögött korszerű SQL alapú adatbázis motor működik, biztosítva a hibatűrő működést, a gyors válaszidőket, a legbonyolultabb lekérdezések esetén is.

Korszerű hálózati környezet

Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően rendszereink a legkorszerűbb hálózati környezetben működnek. Támogatják mind az IPv4 mind az IPv6 protokollokat, így biztosítva a rugalmasan skálázható, gyors kiszolgálói környezetben történő működést. Szintén ennek köszönhetően biztosított a különböző platformokról (PC, Windows, Mac, Linux, PDA és egyéb mobil eszközökről) egységes működés.

Információvédelem

Rendszereinket és a kiszolgáló szervereket fejlett információvédelmi technológiák védik. Mint pl. a titkosított SSL csatornák alkalmazása, digitális, elektronikus aláírások használata. Szintén az információ védelemét biztosítja a tranzakciók, a felhasználói és adminisztrátori tevékenység naplózása, a hibatűrő megoldások alkalmazása, a rendszeres biztonsági mentések biztosítása.

Strukturált jogosultságkezelés

Minden rendszerünk egységes, integrált, strukturált felépítésű, többszintű jogosultságkezelő rendszerrel rendelkezik. Lehetőség van felhasználói csoportok (jogkörök) kialakítására, a jogkörökhöz szabottan beállítható az egyes képernyőkhöz és adatmezőkhöz történő hozzáférés szintje (nem láthatja/láthatja/módosíthatja/új adatot rögzíthet).

Nemzetközi protokoll

A nemzetközileg is elterjedt adatcsere protokollok (XML, SOAP, WebInterface, SQL, CSV, TSV, XLS) alkalmazásának köszönhetően biztosítjuk a vállalatok közötti adatcsere lehetőségét, adatcsere modulunk segítségével, standard felületet biztosítva az export/import funkciók támogatásához.

Integrált és moduláris felépítés

A Modulus ERP megoldások moduláris kialakításának köszönhetően konzisztens integrált rendszerek alakíthatóak ki, a legmagasabb szintű együttműködés érdekében.

Folyamatszintű integrációs képességek

A fenti integrált moduláris kialakításnak, a rugalmasan paraméterezhető kezelői felületnek és adatkapcsolati rétegnek köszönhetően - maximálisan lefedettséggel - kialakítható bármely üzleti folyamat, mely rugalmasan és konzisztensen képes követni vállalati folyamatait.

Skálázhatóság, bővíthetőség a későbbi igények rugalmas kielégítése

Rendszereink a növekvő igényeknek megfelelően rugalmasan skálázhatóak, igény szerint, illetve a terhelési igényeknek megfelelően bővíthetőek. A Modulus ERP Integrált vállalatirányítási rendszer igény szerint virtualizált környezetbe (xen, vmware, hyperv) is telepíthető. A későbbiekben felmerülő igényire természetesen bármikor, rugalmas megoldásokat kínálunk.

Magyar nyelvű szoftver verzió, felhasználói dokumentáció, terméktámogatás biztosítása.

A Modulus ERP rendszer minden alkalmazása és modulja elérhető teljes magyar nyelvű szoftververzióban. Minden alkalmazás és modul online felhasználói dokumentációval rendelkezik. Az átadott rendszerekhez, alkalmazásokhoz cégünk minimum 5 évig biztosít terméktámogatást. A terméktámogatás mind alkalmi, mind havi átalánydíjas konstrukcióban igénybe vehető.


Navigáció