E-kereskedelmi integrált megoldásunk, kiskereskedelmi vállalatoknak

Bemutatjuk a Modulus M3 Solo integrált ERP rendszert

A MODULUS ERP M3 Solo egy modern, internetes technológiákra épülő, elsősorban kereskedő, bolti- és e-kereskedelmet folytató kisvállalatok ügyviteli, kereskedelmi, logisztikai feladatainak támogatását biztosító komplex informatikai rendszer.
Az internetes technológiának köszönhetően jelentősen csökkennek a beruházási költségek. Nem képez külön költséget a szerver oldali operációs rendszer, illetve az adatbázis rendszer licence díja. Sem megrendeléskor, sem később, éves licence díjakat nem számolunk fel. Nincs szükség a távoli eléréshez terminálszerverekre, komplikált megoldásokra. A tisztán webes technológiának köszönhetően bárhonnan eléri rendszerünket, akár több üzletből, telephelyről, akár otthonról, vagy ügyfelétől.
Természetesen mobileszközökre is optimalizált rendszerünk.
A nemzetközileg is elterjedt adatcsere protokollok (XML, SOAP, WebInterface, SQL, CSV, TSV, XLS) alkalmazásának köszönhetően biztosítjuk a vállalatok közötti adatcsere lehetőségét, adatcsere modulunk segítségével, standard felületet biztosítva az export/import funkciók támogatásához.

Generic placeholder image

Kiskereskedelmi webáruház

 • Kiskereskedelmi árak kezelése
 • Sávos, százalákos kedvezmények
 • Akciók kezelése
 • Integrált, valós idejű raktárkészlet
 • Akár több százezer cikk villámgyors kezelése
 • Színek, méretek, gyüjtőcikkszámok, termékparaméterek kezelése
 • Bankkártyás és utánvétes fizetés
 • Rendeléskövetés, kintlévőségek, fizetetlen számlák, hitelkeretek kezelése
 • Teljes integráció a számlázással és a pénzüggyel
 • További részletek »

  Generic placeholder image

  Raktárkészlet, logisztika, drop shipping

 • Kiskereskedelmi értékesítés támogatása
 • Teljes vonalkód támogatás
 • Raktári foglalások valós idejű kezelése a webshopból
 • Leltározás támogatása
 • Mindig pontos készletek jelzése
 • Színek, méretek, gyüjtőcikkszámok, paraméterek kezelése
 • Csomagküldő-, fuvarozó szolgáltatások integrált kezelése
 • Teljes integráció a számlázással és a pénzüggyel
 • További részletek »

  Generic placeholder image

  Számlázás és pénzügy

 • Elektronikusan továbbítható és papír alapú kimenő számlák
 • Bejövő (szállítói-, költség) számlák kezelése
 • Bank, pénztár kezelése (részteljesítések is)
 • Vevői- és szállítói kintlévőségek kezelése
 • Feladás külső főkönyvi rendszerekbe
 • További részletek »

  Generic placeholder image

  Folyamat szintű integráció

  A webes megrendelés leadásától a termék átvételéig, minden folyamat egyetlen kattintással végrehajtható, egy integrált rendszeren belül.

  Eseményhez kötött, automatikus értesítések e-mailben, sms-ben (pl. visszaigazolás, futárnál, átvehető).

  Beszállítói redszerek integrálhatósága, drop-shiping, csomagkövetés.

  További részletek »

  Generic placeholder image

  Tanácsadói támogatás

  Tanácsadói támogatás, személyes konzultációs lehetőség a bevezetés teljes időtartamára. A bevezetési időszak után is rendszeres tanácsadói támogatást biztosítunk, akár személyes konzultációval is.
  Tanácsadóink több évtizedes erp tapasztalatokkal rendelkeznek, számtalan iparágban.

  További részletek »

  Generic placeholder image

  Szerver, hosting, IT biztonság

  A havidíj mindent tartalmaz!
  VPS, felhő alapú virtualizált környezet, forrásmegosztásos technológia, magas terhelhetőségű, HA cluster SQL adatbáziskezelő motor.
  Redundáns, szünetmentes tápellátás, klíma, távfelügyelet, 1 GB közvetlen BIX csatlakozás, minimum 99.5% rendelkezésre állás.
  IT biztonsági csoportunk 7/24-órás felügyelete mellet érzékeny adatai garantáltan a legnagyobb biztonságban vannak.

  További részletek »


  Kiskereskedelmi webáruház, e-kereskedelem felsőfokon.

  A MODULUS M3 Solo e-kereskedemi rendszer egyik legfontosabb eleme egy integrált webáruház.

  A korszerű html5 technológiával készült, a keresőoptimalizálás legújabb trendjeinek is eleget tevő webshopját számtalan sablon közül választva teheti egyedivé. A személyre szabható kezdőlap segítségével bármely termékét, termékcsoportját, vagy bármely más információt a fókuszba helyezheti.
  Webáruháza nem csak a legnagyobb keresők feltételeinek tesz eleget, de - talán hazánkba elsőként - a teljes facebook barát technológiával is rendelkezik.
  A webshop minden adatot az integrált logisztikai rendszerből valós időben kezel, beleértve az eladható készleteket is.
  Felejtse el az adatok oda-vissza töltögetését. Töltse be a logisztikai rendszerbe a termékek adatait, a webshop azonnal megjeleníti azt. A befogadott rendelések azonnal foglalják a készletet, azonnal kezelhetőek, nem kell visszarögzíteni azt a keredkedelmi rendszerbe.
  Az integrált bankkártyás fizetés adminisztrációjában is számíthat ránk.

  Generic placeholder image

  Generic placeholder image

  Raktárkészlet, logisztika, drop shipping e-kereskedelem felsőfokon.

  A MODULUS M3 Solo e-kereskedemi rendszer logisztikai modulja egyszerű, átlátható mégis minden kiskereskedelmi logisztikai igényt kielégít.

  A rendezett, pontos, átlátható raktárkészlet elengedhetetlenül fontos egy kiskereskedő cégnél. Mikor jött be? Mennyiért vettük? Mennyi van még ebből? Ezekre a kérdésekre azonnali és valós idejű válasszal szolgál logisztikai rendszerünk.
  Teljes integráció a webshoppal, a számlázással és a pénzüggyel. Rendelésből raktári kiadás, számla, szállítási értesítés egyetlen kattintással.
  Beszállítója közvetlenül szállít vevőjének? Nem probléma a drop shiping! Rendszerünkben ez is megoldott!

  Próbálja ki! Kérjen demó hozzáférést most!

  Keresse értékesítőnket

  A lap tetejére


  Számlázás és pénzügy
  e-kereskedelem felsőfokon.

  Elektronikusan továbbítható és papír alapú kimenő számlák, Bejövő (szállítói-, költség) számlák. Bank és pénztár kezelése.

  Kimenő számláit nyomtathatja, vagy akár (jogszabályi megfelelőségünknek köszönhetően) akár elektronikusan is továbbíthatja veőjének, e-számla nyűgök és költségek nélkül!.
  Fejlett bankrögzítő felületünk segítségével napi pár perc munkával naprakészen tarthatja ügyfelei fizetési információit. Pontos kintlévőségi információk nélkül nem csak a kintlévőség kezelés nehéz, hanem a pénzügyi döntések meghozatala sem lehet könnyű. Rendszerünk naprakész, pontos pénzügyi információkat biztosít, minimális napi adminisztráció mellett.

  Jól hangzik?

  Kérjen egy időpontot személyes, ingyenes konzultációra!

  A lap tetejére

  Generic placeholder image

  Generic placeholder image

  Folyamat szintű integráció
  e-kereskedelem felsőfokon.

  Unja már, hogy újra és újra rögzítse ugyanazokat az adatokat? Egy rendszeren belül is ki- és belépked a különböző menüpontok között? Felejtse el, ne pazarolja a drága munkaidőt fölösleges tevékenységre.

  A megoldás: folyamat szintű integráció. Az üzleti folyamat szintű integráció biztosítja az adatok és folyamatok újrahasznosítását. Nem elég egy vállalaton belül a rendszerek, adatok technikai integrálása. Ugyanilyen fontos a valós üzleti igények, folyamatok kiszolgálása. Így nagyságrendekkel hatékonyabb üzleti működés és erőforrás kihasználás valósítható meg.

  Rendszerünkben a webes megrendelés leadásától a termék átvételéig, minden folyamat - beleértve az elágazó folyamatokat és a kivételeket is - egyetlen kattintással végrehajtható. Integrált megoldások támogatják az eseményhez kötött, automatikus értesítések küldését e-mailben és / vagy sms-ben is.
  A korrektül tájékoztatott vevő kevésbé terheli ügyfélszolgálatát. Rendszerünk akár minden változásról képes vevőjét értesíteni: megrendelés fogadása, visszaigazolása, áru beérkezése, összekészítés, futárnak átadás. De nem csak a vevőt, Önt is értesíti a rendszer a teendőkről. Rendelés érkezése, nyitott számlák, alacsony készletszint.
  Lehetőség van a szállítói redszerekkel történő integrálcióra. Beszállítói adatimport, drop-shiping, rendelési adatok átadása szállítónak, futárcégnek, vagy akár futárszolgálat csomagkövetés. Mindenre van kész megoldásunk.

  Szeretne mégtöbbet megtudni?

  Keresse értékesítőnket!

  A lap tetejére


  Tanácsadói támogatás
  e-kereskedelem felsőfokon.

  Nem csak szoftvert, tapasztalatot és know-how-t is biztosítunk. Tanácsadóink évtizedes tapasztalata is rendelkezésére áll.

  A rendszer bevezetését megelőzően, és a bevezetés során isszemélyes konzultációs lehetőség biztosítunk Önnek. A bevezetési időszak után is rendszeres tanácsadói támogatást biztosítunk, akár személyes konzultációval is, szerződéses keretek között.
  Tanácsadóink több évtizedes erp tapasztalatokkal rendelkeznek, számtalan iparágban. Kis- és nagykereskedelem, gyártás, szolgáltatás, távközlés, gyógyszeripar vagy bank szektor: komoly referenciákkal rendelkezünk.
  Emellett IT biztonsági szakembereink, távközlési szakértőink, hardvermérnökeink, pr szakembereink és akár fejlesztőink is rendelkezésére állnak.

  Távközlési szolgáltatóként, integrátori tevékenységünknek köszönhetően számtalan beszállító és megoldásszállító partneri hálózatunk is rendelkezésére áll szerződött ügyfeleinknek. Elromlott a laptopja? Újat szeretne? Oprendszer vagy vírusvédelem? Internet vagy telefon előfizetés? Bérelt vonal, szerver hoszting, vps, it biztonság, beléptető-, riasztó-, kamerarendszer? Igen, tudunk segíteni. Meglepően jó áron.

  Érdekli, hogy az Ön vállalatánál mi mindenben tudunk komplett megoldással szolgálni? Meg fog lepődni!

  Keresse értékesítőnket!

  A lap tetejére

  Generic placeholder image

  Generic placeholder image

  Szerver, hosting, IT biztonság
  e-kereskedelem felsőfokon.

  Üzembiztonság, rendelkezésre állás, adatbiztonság.

  A MODULUS M3 Solo e-kereskedelmi integrált szoftverünk szerverhátterét saját szerverhotelünkben, felhő alapú virtualizált infrastruktúránk segítségével, magas terhelhetőségű, HA cluster SQL adatbáziskezelő motorok igénybevételével biztosítjuk. Redundáns, szünetmentes tápellátás, redundáns klíma, 7/24 távfelügyelet, 1 GB közvetlen BIX csatlakozás biztosítja, hogy Ön mindig, mindenhonnak elérje rendszerünket. IT biztonsági csoportunk 7/24-órás felügyelete mellet érzékeny adatai garantáltan a legnagyobb biztonságban vannak. És természetesen a napi biztonsági mentés is alapszolgáltatás.
  Tehát Önnek nem kell szervert vásárolnia, bérelnie, rendszergazdákkal és üzemeltetőkkel hadakoznia. Rendszerünk havidíja tartalmazza a fenti szolgáltatásokat is, minimum 99.5% rendelkezésre állást biztosítunk szerződés szerint.

  Ugye meggyőztük?

  Írjon nekünk egy e-mailt, vagy hívjon fel minket!

  A lap tetejére


  Kapcsolat, elérhetőség

  Keressen minket még ma, akár most azonnal!

  VNM Zrt.  +36 1 878 1848
  info@vnm.hu

  A lap tetejére